Skip to main content
Reacties over het internet

Onze zangers en zangeressen komen graag terug

Ik volg ondertussen al bijna vier jaar les bij Kees en ik kan me geen betere zangleraar voorstellen. Tijdens de zanglessen kan je zelf je eigen nummer kiezen en leer je enorm veel technieken aan. De lessen zijn altijd gezellig en leuk, en als je een fout maakt wordt je hier niet op afgerekend, maar wordt je echt geholpen. Vanaf de eerste les heb ik me altijd comfortabel gevoeld en heb ik er steeds van genoten. Zeker een aanrader dus!

Talitha Allemand

Echt een topcoach, is met heel veel passie met z'n vak bezig. Kees zorgt tijdens de lessen voor een veilige omgeving waarin imperfectie en fouten moeten kunnen. Als metalzanger was het niet evident iemand te vinden die me hierbij kon ondersteunen. Maar heel openminded en met oprechte interesse, ook al is't totaal zijn ding niet, heeft hij me ondertussen heel veel bijgebracht. Topcoach en een topkerel!

Cliff Feyen

Woorden kunnen Kees niet beschrijven. Al van bij de eerste les, 3 jaar geleden, dacht ik "ja dit is leuk". Alles kan, niets moet. Het gaat niet enkel over de juiste noten maar ook het juiste gevoel. Een ideale aanrader voor nieuwe en ervaren zangers!

Danny Vanhoutte
Wat anderen denken

Christel Van Den Broeck

Helpvaardig

Het is zalig om een zangleraar te hebben die heel goed beseft dat je met een mooie stem en de juiste techniek alleen, nog niet noodzakelijk voldoende zelfvertrouwen hebt om een nummer ook goed neer te zetten. Ook hier heeft Kees voldoende tijd en aandacht voor. Hij respecteert ieders persoonlijkheid en stijl. En als een zangleraar in staat is om verschillende stijlen van heavy metal tot klassieke area's te coachen, dan moet die Complete Vocal Technique toch echt wel goed zijn. Blij dat ik hier ben terecht gekomen!