KEES MEERMAN

Kees Meerman groeide op in Nederland en woont al 25 jaar in Antwerpen. Hij maakte 7 onemanshows waarmee hij speelde en zong in theaters door heel Nederland en België. Hij maakte 6 cd’s met allemaal eigen nummers. Sinds 2011 geeft hij zangles in Antwerpen.

In 2002 won hij in Amsterdam de jury- en publieksprijs op het grote Concours de la Chanson. Is gastdocent op het Conservatorium van Antwerpen. Daarnaast is hij singersongwriter, acteur, stemacteur en comedian.

Lesgeven is één van zijn grootste passies. Kees heeft veel zangdocenten gehad en volgde 6 jaar lang logopedie. In zijn zanglessen combineert hij het beste van wat hij al die jaren geleerd heeft met Complete Vocal Technique (CVT).

Kees heeft vier jaar gestudeerd aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen. In 2016 studeerde hij af en werd Authorised Teacher.

Hij behaalde ook het certificaat van Estill Voice Training (EVT) niveau I en II.

Aangezien hij singer songwriter is, acteur en al 30 jaar op het podium staat kan hij je ook coachen in songwriting, interpretatie, performance en stage presence!

Kees blijft constant up to date met de nieuwste ontwikkelingen in CVT en volgde in Kopenhagen in 2017 de Update Course, in november 2018 het Density Seminar, in september 2021 de Update Course en het Density Seminar.