Skip to main content

KEES MEERMAN

Ik groeide op in Nederland en woon al 25 jaar in Antwerpen. Ik maakte 7 onemanshows waarmee ik speelde en zong in theaters door heel Nederland en België. Ik maakte 6 cd’s met allemaal eigen nummers. Sinds 2011 geef ik zangles in Antwerpen.

In 2002 won ik in Amsterdam de jury- en publieksprijs op het grote Concours de la Chanson. Ik ben gastdocent op het Conservatorium van Antwerpen. Daarnaast ben ik singersongwriter, acteur, voice over, stemacteur en comedian.

Lesgeven is één van mijn grootste passies. Ik heb veel zangdocenten gehad en volgde 6 jaar lang logopedie. In mijn zanglessen combineer ik het beste van wat ik al die jaren geleerd heb met Complete Vocal Technique (CVT).

Ik heb vier jaar gestudeerd aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen. In 2016 studeerde ik af en werd Authorised Teacher.

Ik behaalde ook het certificaat van Estill Voice Training (EVT) niveau I en II.

Aangezien ik singer songwriter ben die meer dan 300 nummers geschreven heeft, kan ik je ook coachen in songwriting. Ik kan je coachen in een goede liedtekst schrijven, een goede melodie of de opbouw van een song.

Naast zanger ben ik ook acteur en kan ik je coachen in hoe een lied goed en op een eigen manier te interpreteren, hoe op een podium te staan, en hoe te performen.

Ook doe ik vocal coaching, het coachen van zangers in de studio om de best mogelijke prestatie te leveren.

Ook leer ik vaak aan zangers microfoontechniek aan. Er is een professionele geluidsversterking en micro’s in de ruimte aanwezig.

Ik blijf constant up to date met de nieuwste ontwikkelingen in CVT en volgde in Kopenhagen in 2017 de Update Course, in november 2018 het Density Seminar, in september 2021 de Update Course en het Density Seminar.