KEES MEERMAN

Kees Meerman groeide op in Nederland en woont al 25 jaar in Antwerpen. Hij maakte 7 onemanshows waarmee hij 27 jaar lang speelde en zong in theaters door heel Nederland en België. Hij maakte 6 cd’s met allemaal eigen nummers. Sinds 2011 jaar geeft hij individueel zangles en groepszangles in Antwerpen.

In 2002 won hij in Amsterdam de jury- en publieksprijs op het grote Concours de la Chanson. Is gastdocent op het Conservatorium van Antwerpen. Daarnaast is hij singersongwriter, acteur, stemacteur en comedian.

Lesgeven is één van zijn grootste passies. Kees heeft veel zangdocenten gehad en volgde 6 jaar lang logopedie. In zijn zanglessen combineert hij het beste van wat hij al die jaren geleerd heeft met Complete Vocal Technique (CVT).

Kees is afgestudeerd aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen en is een Authorised Teacher. Vier jaar lang vloog hij 6 x per jaar naar Kopenhagen om daar les te krijgen. Meer info over Complete Vocal Technique vind je onder ‘CVT’ op deze website.

Hij behaalde ook het certificaat van Estill Voice Training (EVT) niveau I en II.

Aangezien hij singer songwriter is en acteur kan hij je ook coachen in songwriting, interpretatie, performance en stage presence!

Kees blijft constant up to date met de nieuwste ontwikkelingen in CVT en volgde in 2017 de Update Course en in november 2018 het Density Seminar.