Skip to main content

HOE

Een zangles bij De Zangcoach is een leuke ervaring! Je krijgt les in een prachtige, prettige ruimte met een geweldige akoestiek! Ik werk met positieve feedback en respect voor elke zanger is voor mij heel belangrijk! We werken aan het verbeteren van jouw zangtechniek. Als je een idee hebt hoe je wilt klinken begeleid ik jou om dat doel te bereiken, door een uitstekende technische onderbouwing en tools op maat.
Kennis van notenleer is niet nodig!

HOE GAAT 'T

Hoe gaat zo'n zangles in z'n werk? Goh, eerst een kort gesprekje, dan een stukje zingen. Dan een gedeelte techniek en wat oefeningen aan de piano. We eindigen meestal met het geleerde in een lied te brengen. Voor de eerste les helpt 't als je een lied uitkiest. Iets dat je graag zingt, of graag zou willen zingen. Of juist een nummer waar je heel veel problemen hebt. Dat kan eender wat zijn.

BOEK NU JE ZANGLES

ZENUWEN

Het is heel normaal om zenuwen te hebben of onzeker te zijn. 70 % van de mensen die komen voor een (eerste) les zijn heel zenuwachtig. En dat is prima. Hoe vaker je daar doorheen gaat, hoe meer je een weg vindt door die jungle van zenuwen! Weet dat ik respect heb voor elke zanger. Mijn magazijn heeft geen buren, dus ik ben de enige die jou hoort. En ik hou van elke stem! Wat je ook kan doen is les volgen met een kennis, vriend(in) of collega. En een duoles proberen; een zangles met twee.

ONLINE ZANGLES

Online zangles is een fantastische tool, die zeer goed werkt! Mensen denken soms dat een online zangles niet werkt, maar in realiteit werkt het echt fantastisch! Ik heb honderderden online online zanglessen gegeven en durf te zeggen dat ze even effectief zijn als een gewone! Het is een uitkomst tijdens de lockdown. Of als je moeite hebt om er op tijd te geraken. Of als je een beetje ziek wordt maar toch de les wilt doen kan het werken. En natuurlijk als je ver weg woont!
Ik werk met Skype of Zoom.

Heb je nog andere vragen?

HOE VAAK

Hoe vaak je zangles volgt bepaal je zelf en hangt helemaal van jou af. 1 x per twee weken vind ik een goede frequentie. Meer of minder kan ook. Hoeveel zanglessen heb je nodig? Tsja, met zingen ben je nooit uitgeleerd. Het hangt helemaal af van wat jouw doel en motivatie is.

HUISWERK

Hoewel je geen 'huiswerk' krijgt is het wel een meerwaarde als je oefent. Je krijgt concrete oefeningen mee die je thuis kan doen. Dit is geen must maar wel een plus. Je gaat gewoon sneller vooruit.
Noten kunnen lezen is niet nodig!

Boek nu je zangles

Privézangles

Individuele zangles – 60 minuten

65 €

60 €         Jonger dan 24 jaar

(Prijzen zijn all in. Inclusief btw. Geen extra materiaal of boeken nodig)

Groepsles

Zangles met drie tof vijf mensen – 120 minuten

55 €

50 €           jonger dan 24 jaar (Prijs is all in. Inclusief btw. Geen extra materiaal of boeken nodig)

Duozangles

Zangles met twee – 75 minuten

95 €

85 €       Jonger dan 24 jaar (Prijs is all in. Inclusief btw. Geen extra materiaal of boeken nodig)