HOE

Een zangles bij De Zangcoach is een leuke ervaring! Je krijgt les in een prachtige, prettige ruimte met een geweldige akoestiek! Ik werk met positieve feedback en respect voor elke zanger is voor mij heel belangrijk! We werken aan het verbeteren van jouw zangtechniek. Als je een idee hebt hoe je wilt klinken begeleid ik jou om dat doel te bereiken, door een uitstekende technische onderbouwing en tools op maat.

HOE GAAT 'T

Hoe gaat zo'n zangles in z'n werk? Goh, eerst een kort gesprekje, dan een stukje zingen. Dan een gedeelte techniek en wat oefeningen aan de piano. We eindigen meestal met het geleerde in een lied te brengen. Voor de eerste les helpt 't als je een lied uitkiest. Iets dat je graag zingt, of graag zou willen zingen. Of juist een nummer waar je heel veel problemen hebt. Dat kan eender wat zijn.

BOEK NU JE ZANGLES

ZENUWEN

Het is heel normaal om zenuwen te hebben of onzeker te zijn. 70 % van de mensen die komen voor een (eerste) les zijn heel zenuwachtig. En dat is prima. Hoe vaker je daar doorheen gaat, hoe meer je een weg vindt door die jungle van zenuwen! Weet dat ik respect heb voor elke zanger. Mijn magazijn heeft geen buren, dus ik ben de enige die jou hoort. En ik hou van elke stem! Wat je ook kan doen is les volgen met een kennis, vriend(in) of collega. En een duoles proberen; een zangles met twee.

HOE VAAK

Hoe vaak je zangles volgt bepaal je zelf en hangt helemaal van jou af. 1 x per twee weken vind ik een goede frequentie. Meer of minder kan ook. Hoeveel zanglessen heb je nodig? Tsja, met zingen ben je nooit uitgeleerd. Het hangt helemaal af van wat jouw doel en motivatie is.

Heb je nog andere vragen?

FOUTEN

Fouten maken is een belangrijk onderdeel van een groeiproces. Om vooruit te gaan in wat je ook doet is het noodzakelijk dat je fouten maakt! Dus ik wil je uitnodigen om veel 'fouten' te maken in de les. En we gaan 't beter maken!

HUISWERK

Hoewel je geen 'huiswerk' krijgt is het wel een meerwaarde als je oefent. Je krijgt concrete oefeningen mee die je thuis kan doen. Dit is geen must maar wel een plus. Je gaat gewoon sneller vooruit.

Boek nu je zangles